Är du vår nya UFS representant?

Utrikespolitiska Föreningen Göteborg söker en ny representant till Utrikespolitiska Förbundet Sverige (UFS). I UFS bildar representanter från Sveriges alla 13 UF/UPF-föreningar tillsammans med presidiet den nationella förbundsstyrelsen.
 
Som UFS-representant kommer du alltså att sitta i såväl UF Göteborgs styrelse som UFS-styrelse. Du kommer att vara den kommunikativa kanalen och länken mellan de två genom att föra UF Göteborgs talan i UFS å ena sidan, och å andra sidan informera om UFS arbete för UF Göteborg.
 
Kvalifikationer
Som representant bör du tycka om och vara bra på kommunikation samt kapabel att hantera mycket information samtidigt. Tidigare styrelseerfarenhet eller liknande uppdrag är meriterande.
Är det här något som intresserar dig? Ansök idag genom att skicka CV och personligt brev, inklusive en motivering till varför du vill bli vår representant, till election[at]ufgbg.se
 
Sista dagen att skicka in ansökningar är 10 maj. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig! Du kan alltid mejla ovannämnda mejl eller president[at]ufgbg.se
 
Vi ser fram emot din ansökan!